Finance recruitment

De focus van onze finance recruitment afdeling

Onze finance recruitment afdeling heeft als focus het vinden van geschikte finance personeel en medewerkers boekhouding, die niet alleen over de juiste competenties competenties beschikken, maar ook perfect bij uw bedrijf passen.

Bij finance recruitment maken we een grondige analyse van zowel de functie als van de kandidaat. Voor de functie bespreken we samen met u de specificaties die bij deze functie horen, om zo een uitgebreid profiel van de functie te krijgen.

Voor de finance recruitment kandidaat zorgen we voor een zorgvuldige screening. Bij deze screening worden de competenties en de ervaring van de kandidaat in kaart gebracht, alsook verschillende andere eigenschappen.

Uiteindelijk worden deze twee met elkaar vergeleken, en vinden we op die manier de meest geschikte kandidaat voor de finance functie.

Interessante Artikels

Marketing medewerker

De troeven van een goede marketing medewerker zijn erg divers, en sterk afhankelijk van de specificaties van de functie. Daarom is het belangrijk deze specificaties goed in kaart te brengen.

Headhunter bureau

Een headhunter bureau recruteert actief de juiste mensen om bepaalde posities te vullen bij bedrijven of organisaties. Aangezien vacatures die zonder recrutering worden opgevuld, meestal maar traag opgevuld worden, en niet altijd door de geschikte persoon, kan een headhunter bureau erg van pas komen.

>> Alle artikels