Selectiekantoor

Het doel van een selectiekantoor

Vele bedrijven zoeken frequent naar nieuwe medewerkers, wegens uitbreidingen, aanpassingen, ... Of een bedrijf nu op zoek is naar een personeelslid voor een tijdelijk project of voor permanente aanwervingen, het vinden van de geschikte medewerker is zelden eenvoudig. De perfecte medewerker bezit immers:

En het vinden van iemand met de correcte eigenschappen voor die specifieke functie in die specifieke sector is niet gemakkelijk.

Een selectiekantoor is echter gespecialiseerd in het vinden van de geschikte persoon voor de functie, en kan op die manier een duidelijke meerwaarde betekenen. Gezien de werving en selectie van kandidaten de hoofdbezigheid is van een selectiekantoor, geeft dit twee belangrijke voordelen.

Allereerst is er de snelheid van het vinden van de juiste persoon. Een selectiekantoor heeft een uitgebreide database van mogelijke kandidaten, en kan die dus ook heel vlot contacteren.

Verder is er de niet te onderschatten kwalitatieve meerwaarde die een selectiekantoor kan bieden. Een geschikte kandidaat zal een duidelijke meerwaarde betekenen voor een bedrijf, en de taken die bij de functie horen sneller en beter uitvoeren dan een persoon die voor deze functie minder geschikt is. Dit alles levert vele voordelen op op vlak van performantie en uitbesparing van kosten.

Een selectiekantoor is dus de perfecte manier voor het vinden van geschikt personeel voor uw bedrijf. bent u op zoek naar een medewerker voor een tijdelijke of permanente aanstelling? Contacteer ons vrijblijvend en we bespreken de mogelijkheden!

Interessante Artikels

Aanwerving personeel

Het vinden van geschikt personeel is niet altijd eenvoudig. Het is belangrijk dat de kandidaat de juiste kwaliteiten en competenties bezit om de functie goed uit te oefenen. Wij kunnen u helpen bij het bepalen van die kwaliteiten, en het aanwerven van geschikt personeel.

Headhunter bureau

Een headhunter bureau recruteert actief de juiste mensen om bepaalde posities te vullen bij bedrijven of organisaties. Aangezien vacatures die zonder recrutering worden opgevuld, meestal maar traag opgevuld worden, en niet altijd door de geschikte persoon, kan een headhunter bureau erg van pas komen.

>> Alle artikels