Vacature Technisch Productie-ingenieur

Engineering recruitment

Deze vacature maakt deel uit van de afdeling Engineering recruitment. Bent u zelf op zoek naar een engineering medewerker? Contacteer ons!

KLANT

Onze klant is gevestigd in de regio Hulshout en is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige olieën en vetten.

FUNCTIE

Als assistent productieleider sta je mee in voor het goede verloop in de productie. Je bent verantwoordelijk voor de productieplanning en je doet ook de aankoop van het technisch materiaal. Je neemt beslissingen in het kader van onderhoud van machines en interventies bij pannes. Je bent betrokken bij het opzetten en installeren van nieuwe projecten ter uitbreiding van de productiecapaciteit. Samen met de productieleider stuur je een 10-tal medewerkers aan, zowel bedienden als arbeiders. Ook word je betrokken bij de kostprijsberekening. Je  rapporteert aan de productieleider en de zaakvoerders.

PROFIEL

- Je bent Bachelor of Industrieel Ingenieur elektromechanica/mechanica/elektriciteit of gelijkwaardig door ervaring.
- Je bent technisch ingesteld. Ervaring in een gelijkaardige job is een pluspunt  maar is geen must.
- Je bent een rustig persoon met een hands on mentaliteit en je weet mensen te motiveren. Bovendien ben je flexibel en leer je vlot nieuwe dingen aan.

AANBOD

- Je komt terecht in een dynamisch bedrijf.
- Aantrekkelijke verloning in lijn met kennis en ervaring.
- Doorgroeimogelijkheden tot productieleider.

CONTACT

Pieter-Jan Spans
pieter-jan.spans@accumen.eu
02 719 07 25

Interessante Artikels

HR recruitment

HR recruitment heeft als doel de best mogelijke kandidaat voor de functie te vinden. Deze Hr kandidaat bevat de competenties nodig voor de job, alsook de eigenschappen om bij het bedrijf te passen.

Marketing medewerker

De troeven van een goede marketing medewerker zijn erg divers, en sterk afhankelijk van de specificaties van de functie. Daarom is het belangrijk deze specificaties goed in kaart te brengen.

>> Alle artikels