Vacature Ingenieur Voedingssector

Engineering recruitment

Deze vacature maakt deel uit van de afdeling Engineering recruitment. Bent u zelf op zoek naar een engineering medewerker? Contacteer ons!

KLANT

Onze klant is gespecialiseerd in diepgevroren voorgebakken brood- en banketartikelen. Door de ervaring en de passie voor het vak is onze klant inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler op de West-Europese markt.

FUNCTIE

-    Het geven van demo's en opleidingen aan interne vertegenwoordigers omtrent de verschillende producten die onze klant op de markt brengt.
-    Technische bijstand verlenen en demonstraties verzorgen op nationale en internationale voedings -en biobeurzen.
-    Mee instaan voor het voortdurend ontwikkelen van nieuwe producten om zo een voorsprong op te bouwen op al de concurrenten.

PROFIEL

-    Opleiding Bio-ingenieur of Landbouwingenieur met affiniteit met de brood -en banketsector
-    Enkele jaren ervaring in de bakkerijsector
-    Nederlandstalig met een goede kennis van Frans
-    Communicatief
-    Flexibel

AANBOD

-    Dynamisch groeibedrijf
-    Aantrekkelijke loonsvoorwaarden
-    Doorgroeimogelijkheden

CONTACT

Pieter-Jan Spans
pieter-jan.spans@accumen.eu
02 719 07 25

Interessante Artikels

Headhunter bureau

Een headhunter bureau recruteert actief de juiste mensen om bepaalde posities te vullen bij bedrijven of organisaties. Aangezien vacatures die zonder recrutering worden opgevuld, meestal maar traag opgevuld worden, en niet altijd door de geschikte persoon, kan een headhunter bureau erg van pas komen.

Selectiebureau

Vaak wordt de meerwaarde dat een selectiebureau kan bieden bij het recruteren van geschikt personeel, onderschat. Een selectiebureau kan nochtans verscheidene duidelijke voordelen bieden tegenover andere recruteringsmethodes.

>> Alle artikels