Vacature Business Developer

Sales recruitment

Deze vacature maakt deel uit van de afdeling Sales recruitment. Bent u zelf op zoek naar een sales medewerker?

Onze klant is gericht op de maximalisering van het verkooppotentieel bij haar klanten en ondersteunt bedrijven bij het optimaliseren van hun commerciële slagkracht. Onze klant werkt aan een duurzame resultaatsverbintenis in uiteenlopende sectoren. Meer dan vijfentwintigduizend professionals hebben al een beroep gedaan op hun expertise. Het aanbod van onze klant gaat van verkooptraining in open workshop tot volledig geïntegreerde oplossingen. In het kader van de verdere groei is er een vacature voor een (m/v)

BUSINESS DEVELOPER
met HR of sales management netwerk in België


Functie:
• Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de opleidingen en neemt hiervoor de nodige acties. Je maakt optimaal gebruik van je netwerk in de HR of sales wereld om de kwalitatieve opleidingen meer naamsbekendheid te geven.
• Je herkent opportuniteiten en verwerkt inkomende leads. Je neemt het initiatief om nieuwe potentiële klanten aan te spreken en hen te overtuigen van de toegevoegde waarde en de duurzaamheid van de trainingen.
• Je bent een entrepreneur die houdt van prospecteren, graag resultaten behaalt en zaken autonoom kan structureren en organiseren.

Profiel:
• Je beschikt bij voorkeur over een hogere opleiding en kan terugblikken op een stevige sales ervaring in een B-t-B omgeving.
• Je beschikt over een stevig netwerk aan HR of sales management relaties in middelgrote en grote organisaties in diverse sectoren.
• Je bent een vlotte communicator en onderhandelaar en beschikt over voldoende zelfdiscipline om je werk te organiseren.


Aanbod:
• Je maakt deel uit van een jonge organisatie met desondanks een stevige reputatie en een imago van kwaliteit en duurzaamheid.
• Je hebt veel autonomie en vrijheid bij het invullen van je verantwoordelijkheden.
• Je krijgt de kans samen te werken met professionele en ervaren collega's.
• Een competitief salaris met extralegale voordelen.

Contact
Nick Smeyers
+32 496 48 12 84
nick.smeyers@accumen.eu

 

 

Interessante Artikels

Marketing Recruitment

Marketing recruitment zorgt ervoor dat de goede marketing medewerker gelinkt wordt aan de job. Daarbij is het belangrijk dat de specificaties van de functie goed zijn overlegd, zodat deze kunnen gekoppeld worden aan het profiel van de kandidaat.

Headhunter bureau

Een headhunter bureau recruteert actief de juiste mensen om bepaalde posities te vullen bij bedrijven of organisaties. Aangezien vacatures die zonder recrutering worden opgevuld, meestal maar traag opgevuld worden, en niet altijd door de geschikte persoon, kan een headhunter bureau erg van pas komen.

>> Alle artikels