Vacature SALES & MARKETING MANAGER

Sales recruitment

Deze vacature maakt deel uit van de afdeling Sales recruitment. Bent u zelf op zoek naar een sales medewerker?
Functie

Je vertaalt de sterk op groei gerichte bedrijfsstrategie naar een duidelijke sales- en marketingstrategie en actieplan. Je organiseert de commerciële activiteiten in België en Luxemburg zodat de groei efficiënt gerealiseerd wordt. Via een gedreven coaching zorg je voor de dagdagelijkse sturing en het enthousiasme van een 10-tal sales promotors.Je behoudt voeling met de markt door actief mee te gaan met je mensen naar key accounts en prospecten. Op basis van nieuwe markttendensen ontwikkel je nieuwe oplossingen en stuur je de commerciële strategie en actie bij. Je rapporteert aan de CEO.

Profiel

Je ben een no nonsense enthousiaste people manager die scoort door coaching, motivatie en opvolging van het sales team. Je hebt minstens 10 jaar ervaring in een commerciële functie, waarvan minimum enkele jaren in een aantoonbare, succesvolle rol als leidinggevende. Je bent een charismatisch en inspirerend people manager, goed in het sturen en opvolgen van sales- en marketingactiviteiten met het oog op het vergroten van het marktaandeel. Je spreekt vloeiend Nederlands en Frans, kennis Duits is een plus.

Aanbod

Onze klant biedt u een uitdagende functie in een dynamische en stabiele werkomgeving. U werkt nauw samen met de zaakvoerder en krijgt er grote verantwoordelijkheid. U krijgt een marktconforme verloning met een pakket aan extra-legale voordelen.

Interessante Artikels

Selectiebureau

Vaak wordt de meerwaarde dat een selectiebureau kan bieden bij het recruteren van geschikt personeel, onderschat. Een selectiebureau kan nochtans verscheidene duidelijke voordelen bieden tegenover andere recruteringsmethodes.

Marketing Recruitment

Marketing recruitment zorgt ervoor dat de goede marketing medewerker gelinkt wordt aan de job. Daarbij is het belangrijk dat de specificaties van de functie goed zijn overlegd, zodat deze kunnen gekoppeld worden aan het profiel van de kandidaat.

>> Alle artikels