Vacature Tax Consultant

Finance recruitment

Deze vacature maakt deel uit van de afdeling Finance recruitment. Bent u zelf op zoek naar een medewerker boekhouding?

Onze klant is een adviesverlenend accountants en belastingsconsulenten kantoor opgebouwd rond haar klanten. Met drie kantoren in België wordt een kwalitatieve service aangeboden in diverse domeinen van de accountancy en fiscaliteit. Daarbij staat de klant steeds centraal.

Om de verdere groei van de onderneming te ondersteunen, zoeken wij dringend een

Tax consultant


 

Job beschrijving

Als Tax consultant staat u in voor de opvolging en implementatie van relevante wetgeving voor de klanten.

Dit betekent kennis en ervaring in:

Daarnaast onderhoudt u contacten met officiële instanties, volgt u de nieuwe regelgevingen op en zorgt u voor de verdere verspreiding van de informatie. U werkt nauw samen met en rapporteert rechtstreeks aan één van de vennoten.

Uw profiel


Ons aanbod

In ruil voor jouw talent en inzet bieden wij u een interessante job in een dynamische en groeiende omgeving met een afwisselend takenpakket - interne en externe opleidingsmogelijkheden - een flexibel uurregime - een competitief remuneratiepakket en een aantrekkelijke vakantieregeling.

Contact

Stuur uw CV en motivatiebrief naar:

Christian Dermaut
christian.dermaut@accumen.eu
09 240 00 75

Interessante Artikels

Administratief medewerker

Voor een administratief medewerker is het belangrijk dat hij of zij punctueel en accuraat te werk kan gaan. Verder zijn er nog een aantal eigenschappen die heel goed van pas komen bij een administratief medewerker.

Selectieprocedure

Onze selectieprocedure zorgt ervoor dat de perfecte kandidaat gevonden wordt, de kandidaat die zowel bij uw functie past als bij het bedrijf als geheel.

>> Alle artikels